+31(0)40 2818888
 
De wereld
in beweging

Palletopslag & warehousing

Wilt u uw producten ergens opslaan, maar heeft u er geen ruimte voor? Of bent u alle rompslomp die komt kijken bij de opslag van uw goederen zat? Bij Gebr. van den Eijnden kunt u terecht voor palletopslag in de regio Eindhoven, voor korte of voor langere tijd. Wij slaan uw producten op in een schone en veilige omgeving. Eventueel verzorgen wij ook andere diensten op het gebied van warehousing voor u.

Waarom uw palletopslag uitbesteden?

De medewerkers van Gebr. van den Eijnden zijn experts op het gebied van logistiek. Wij weten precies hoe we uw goederen op een efficiënte en veilige manier kunnen opslaan. Zo bespaart u niet alleen ruimte, ook verlaagt u uw logistieke kosten en nemen wij u al uw zorgen rondom de opslag van uw producten uit handen.

Hieronder de redenen om voor palletopslag bij Gebr. van den Eijnden te kiezen:

  • Kostenreductie
  • Risicospreiding
  • Expertise en kwaliteit
  • Volumeflexibiliteit
  • Ketenregie
  • Verdere ontzorging in de vorm van fulfilment of warehousing

De kwaliteit van uw product staat voorop

Wij vinden de kwaliteit van de producten die bij ons staan opgeslagen belangrijk. Daarom zorgen wij in onze palletopslag voor de best mogelijke omstandigheden voor uw producten. We gaan voorzichtig met uw goederen om en zorgen ervoor dat alles netjes en geordend staat opgeslagen.

Betrouwbare, moderne palletopslag

Bij Gebr. van den Eijnden zijn uw producten in goede handen. We beschikken over zeer modern ingerichte, bewaakte opslagfaciliteiten. Met ons slimme opslagsysteem registreren wij alle producten die bij ons staan opgeslagen. Zo kunt u altijd in één oogopslag zien welke producten u in onze palletopslag heeft staan.

Warehousing en fulfilment

Behalve de palletopslag, verzorgen wij ook graag andere diensten op het gebied van warehousing voor u. Wij nemen graag het gehele fulfilmentproces van u over. We beheren uw voorraad, verwerken uw orders en zorgen voor de verzending van uw producten.

Neem contact op voor de mogelijkheden van palletopslag

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van palletopslag, warehousing of fulfilment? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@movers.nl. We helpen u graag verder.