+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Particulier verhuizen

Met Gebr. Van den Eijnden

Verhuizen is meestal voor u, uw gezin en uw eventuele huisdieren een ingrijpende gebeurtenis. U moet uw vertrouwde omgeving achterlaten, uw kinderen moeten misschien naar een nieuwe school. Er moet gezorgd worden dat alles in de nieuwe woning op tijd klaar is. Een drukke tijd waarin veel gedaan moet worden. Kortom, verhuizen is vaak veel meer dan slechts het vervoer van A naar B.

Wij kunnen niet alle zorgen van u wegnemen, maar we kunnen u wel voor een groot deel ontlasten. Gebr. Van den Eijnden is een verhuisbedrijf in Eindhoven en verhuist efficiënt, vakkundig en zorgvuldig. Organisatie, gevoel en ervaring gaan hierbij samen. De organisatie om u een zorg uit handen te nemen. En het gevoel dat nodig is om andermans, vaak kostbare spullen, veilig naar het nieuwe adres te brengen. 

Wij hanteren een norm die, net als bij u, uitzonderlijk hoog ligt. Dat mag ook met 125 jaar ervaring. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Gebr. Van den Eijnden verhuist zorgeloos stukken zoals waterbedden, piano’s, kluizen en antiek. Ook uw schilderijen gaan in een maatwerkverpakking veilig de hele wereld over. Maar wij verhuizen natuurlijk even gemakkelijk complete inboedels. En dan bedoelen wij full-service. 

Ons team staat voor u klaar met inpakken en uitpakken, demonteren en monteren, op regie werkzaamheden uitvoeren buiten de verhuizing om. In Nederland, maar ook over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag.

lees meer over onze werkwijze »

675
gezinnen
verhuisd
in 2022