+31(0)40 2818888
 
De wereld
in beweging

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt een taxatiebezoek in?

  Na uw aanvraag komt een taxateur op afspraak bij u op bezoek om de te verhuizen goederen op te nemen.  Hij kijkt hierbij in iedere ruimte in het huis om te bekijken wat er allemaal mee moet. Aan de hand hiervan wordt het volume en de prijs van de verhuizing bepaald. Daarnaast kunt u met al uw vragen op verhuisgebied terecht bij de taxateur. U kunt in overleg bepalen wat u zelf wil doen en welke werkzaamheden u door ons en eventueel een handyman wilt laten verrichten. Een taxatie is altijd vrijblijvend en kost u niets.

 • Wat moet ik zelf doen?

  U kunt alle verhuiswerkzaamheden aan ons uitbesteden Inpakken, uitpakken, demonteren en monteren Maar dat hoeft natuurlijk niet. U kunt zelf bepalen wat u zelf gaat doen en wat u ons wilt laten doen.

 • Wat moet ik doen als schade ontstaat tijdens mijn verhuizing?

  Op het moment dat u schade constateert, doet u er goed aan dit direct te melden bij de verhuizers.  Wanneer de verhuizing is voltooid kunt het beste met de verhuizer een ronde door het huis maken ter controle. Mocht u de schade op een ander tijdstip ontdekken, dan kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor.

 • Wanneer wordt mijn verhuismateriaal geleverd en opgehaald?

  Uw verhuismateriaal wordt in overleg met u geleverd.  Na de verhuizing kunt u telefonisch contact op nemen om af te spreken wanneer de verhuisgoederen weer opgehaald worden.  

Close