+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Verhuishulp

Verhuizen kost veel tijd, werk en moeite, en dat allemaal naast uw dagelijkse bezigheden! Met de verhuishulpservice neemt Gebroeders van den Eijnden graag uw werk uit handen. Daarnaast hebben wij een aantal handige tools om uw verhuizing nog makkelijker te maken. Zoals de inboedelcalculator en onze checklist voor verhuizen.

 

Verhuishulp op maat

Gebroeders van den Eijnden biedt volledige verhuishulp op maat aan. U bepaalt precies welke diensten wij voor u uitvoeren. Wilt u volledige ontzorgt worden? Dan neemt Gebroeders van den Eijnden met alle plezier de gehele verhuizing op zich. De verschillende taken die wij voor u uit kunnen voeren vindt u hieronder:

 

Verhuishulp voor demonteren en monteren

Dat bedden en kasten gedemonteerd moeten worden voor het verhuizen, wordt vaak over het hoofd gezien. Dit kan een tijdrovende klus zijn. Daarnaast moeten de goederen op de nieuwe locatie weer gemonteerd worden. 

Onze experts hebben jarenlange ervaring op het gebied van demonteren en monteren van meubilair, waardoor u veel tijd en moeite bespaart.

Verhuishulp voor inpakken en uitpakken

Het goed inpakken van uw interieur moet efficiënt gebeuren. Zo bespaart u meer ruimte tijdens het vervoer en dat scheelt weer in de kosten. De kans op beschadigingen wordt daarnaast tot een minimum beperkt.

Verhuishulp voor kunst en antiek

Ook voor het vervoeren van kunst en antiek staat Gebroeders van den Eijnden voor u klaar. Wij pakken alles zorgvuldig in, met speciale, op maat gemaakte kisten. 

Over de jaren heen hebben wij al veel kunst en antiek voor musea, galeries en particulieren mogen vervoeren. Hierbij houden wij rekening met temperatuurverschillen, vochtigheid en trillingen tijdens het transport, met behulp van luchtgeveerd en geconditioneerd transport.

Verhuishulpmiddelen voor verhuizen

Bent u van plan de verhuizing geheel zelf uit te voeren? Maar kunt u wel wat hulpmiddelen gebruiken? Gebroeders van den Eijnden levert een breed scala aan verhuismaterieel, zoals:
Speciale verhuisdozen (voor servies, kleding, schilderijen, boeken)

  • Normale verhuisdozen
  • Meubelrollers
  • Verhuisstickers
  • Verhuisdekens
  • Golfkarton en pakpapier
  • Verhuistape
  • Noppenfolie

Een aantal van de bovenstaande verhuistools kunt u ook huren. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Kosten van onze verhuishulp diensten

De kosten van een verhuizing hangen af van het aantal goederen dat vervoerd moet worden en van welke diensten u gebruik maakt. U kunt met onze verhuis berekentool snel een prijsindicatie krijgen. 

 

Vrijblijvende prijsopgave van onze taxateur

Wilt u een gedetailleerde prijsopgave? Dan raden wij onze taxatiediensten aan. Op aanvraag komt een taxateur bij u langs om alle goederen en de gewenste diensten op te nemen. Aan de hand van die gegevens wordt de prijs bepaald. Ook voor overige vragen staat de taxateur voor u klaar. 

Geheel vrijblijvend en het kost u niets!

 

Handige tools voor verhuizen

Verhuizen is een zeer stressvolle periode. U moet in één keer aan veel dingen tegelijk denken. Om het u wat makkelijker te maken hebben wij een checklist voor verhuizingen en een inboedelcalculator. Zo weet u precies waar u allemaal rekening mee moet houden. 

 

Checklist voor verhuizen

Bij het verhuizen moet u ook denken aan het opzeggen van abonnementen, doorgeven van adreswijzigingen en nog veel meer. Daarbij helpen wij u graag. Het is altijd handig om een checklist samen te stellen met alle zaken die geregeld moeten worden. Ook daar hebben we al aan gedacht! Onze checklist voor verhuizen kunt u direct downloaden.

Inboedelcalculator

En hoe groot moet de verhuiswagen zijn?. Heeft u een busje nodig of een vrachtwagen, of misschien zelfs nog meer? Wij hebben een handige tool om het aantal m³ te berekenen die u gaat verhuizen. Maak hiervoor gebruik van onze inboedel calculator.

 

Lid van de Organisatie voor Erkende Verhuizers

Wij zijn lid van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Wij voldoen aan alle eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Daardoor bent u er zeker van dat we zorgvuldig met uw spullen omgaan.

 

Wilt u onze verhuishulp inschakelen?

Wilt u gebruik maken van onze verhuishulp diensten of wilt u graag een prijsindicatie van onze taxateur? Neem dan telefonisch contact met ons op via 040-2818888 of stuur een mail naar info@movers.nl. Of kijk voor veel gestelde vragen op onze FAQ pagina.