+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Handyman

Even een schilderij ophangen, een lamp vervangen of de opstelling van de woonkamer veranderen: klussen die te tijdrovend zijn om zelf te doen. Onze handyman is uw oplossing. 

Deze medewerker zorgt voor het afhalen en ophangen van naambordjes, klokken, schilderijen, lampen, rails en schappen aan muren. Of verzorgt divers klein onderhoud. Uw woning is gebruiksklaar en uw gezinsleden kunnen zorgeloos doorgaan met de dagelijkse dingen na de verhuizing.

 

 

Werkzaamheden tijdens de CORONA-crisis (COVID-19)

In deze tijd van de Corona-crisis willen we u laten weten dat onze diensten gewoon doorgaan!

Natuurlijk is de gezond- en veiligheid van u en onze medewerkers onze hoogste prioriteit. We willen u ervan verzekeren dat we binnen onze dagelijkse activiteiten alle voorzorgsmaatregelen nemen om de overdracht van coronavirus te voorkomen. Wij volgen hierin de adviezen van het RIVM.

We houden de verhuisploeg zo klein mogelijk door de verhuizing (indien mogelijk) over meerdere dagen te verdelen. Daarnaast zetten we extra voertuigen in voor het transport van onze medewerkers. Van u vragen wij om met zo min mogelijk huisgenoten aanwezig te zijn tijdens de verhuizing en dezelfde maatregelen qua hygiëne en afstand in acht te nemen.

Het taxeren van een verhuizing kan ook gewoon doorgaan, alleen liever digitaal. Via een beveiligde videoverbinding lopen we samen met u door uw woning. U kunt dan al uw vragen stellen en overleggen met onze expert. We maken hiervoor graag telefonisch een afspraak.

Betreft het een zakelijke verhuizing, neem dan even contact op met ons kantoor voor de mogelijkheden. 

Bel ons gerust voor een afspraak of vragen 040-2818888. In het geval dat onze dienstverlening mocht wijzigen, zullen wij u hiervan onmiddellijk op de hoogte brengen.

Kijk ook even in onze veel gestelde vragen rubriek!!!!