+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Over ons

Gebr. Van den Eijnden is een toonaangevend verhuisbedrijf in Eindhoven. Opgericht in 1898 en vanaf die tijd actief in verhuizingen voor particulieren, en later ook bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen. Ook speciaal- en kunstvervoer is onderdeel van onze dienstverlening.

Dit naar volle tevredenheid van onze klanten.

In de 125 jaar dat ons bedrijf bestaat hebben wij een sterke “knowhow” en een schat aan ervaring opgebouwd. Samen met een vakkundig en opgeleid team en een groot scala aan professionele hulpmiddelen, staan wij klaar om uw spullen zorgvuldig en efficiënt over te brengen.

Omdat kwaliteit één van de basisprincipes is van Gebr. Van den Eijnden zijn er diverse maatregelen getroffen om dit te kunnen waarborgen. Een verhuizing uitgevoerd door Gebr. Van den Eijnden is altijd 100% CO2 neutraal. Gebr.Van den Eijnden is in het bezit van ISO 9001, ISO 14001 en VCA certificering. Daarbij is Gebr. van den Eijnden aangesloten bij de nationale branche organisatie Erkende Verhuizer en is lid van Euromovers.

Euromovers is een Europese organisatie, waarin onder andere 21 Nederlandse Erkende Verhuisbedrijven hun kennis, personeel en middelen hebben gebundeld. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van agenten.

Of het nu om een complete inboedel gaat of om één enkel stuk, nationaal of internationaal, het demonteren en monteren van Uw meubelstukken of het inpakken en uitpakken van Uw waardevolle goederen: Gebr. Van den Eijnden geeft U de zekerheid van een vakkundige verhuizing.

Werkwijze

  1. Bezoek van onze taxateur op afspraak. Hierbij wordt geïnventariseerd wat er verhuisd moet worden en wat uw wensen en vragen zijn.Op basis van deze persoonlijke inventarisatie wordt een offerte op maat gemaakt.
  2. Bij acceptatie van deze offerte wordt een planning en afspraken met u gemaakt.
  3. De verhuisdozen, pakpapier, codeerstickers en evt. overige verhuismaterialen worden bij u thuis bezorgd.
  4. De verhuizing zelf. Eventueel met een handyman om al uw spullen weer op te hangen en in elkaar te zetten.
  5. Ophalen van de verhuisdozen en ander verpakkingsmaterialen en nazorg.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!