+31(0)40 2818888
 
De wereld
in beweging

Verhuisbedrijf in Eindhoven

Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf in Eindhoven? Een bedrijf dat uw verhuizing van A tot Z verzorgt? Dan is Gebr. van den Eijnden uw partner. Al meer dan 120 jaar verhuizen wij particulieren en bedrijven van en naar Eindhoven. Dat doen wij efficiënt, vakkundig en zorgvuldig.

Of het nu gaat om een volledige inboedel of om één object, om een verhuizing in de regio Eindhoven of om een internationale verhuizing, ons team staat voor u klaar. Ook wanneer u op zoek bent naar opslagruimte of een handyman bent u bij ons aan het goede adres. Neem gerust contact op of vraag direct een offerte aan.

Verhuisbedrijf Eindhoven: voor particulieren en bedrijven

Gebr. van den Eijnden verzorgt zowel particuliere- als zakelijke verhuizingen. In de afgelopen 120 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan en een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor zijn uw meubels, kunstobjecten, kantoorartikelen of machines bij ons in goede handen.

Ons verhuisbedrijf is gevestigd in Eindhoven, maar we verzorgen niet alleen verhuizingen op lokaal niveau. In heel Nederland en zelfs daarbuiten kunt u profiteren van onze service. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen naar het buitenland? Wij begeleiden ook internationale verhuizingen. 

Waarom Gebr. van den Eijnden?

Kiest u voor Gebr. van den Eijnden? Dan kiest u naast kennis en ervaring, voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Erkende Verhuizer en zijn onderdeel van het internationale netwerk Euromovers. Dat betekent dat wij tot de grootste en hoogst gekwalificeerde verhuisbedrijven ter wereld behoren.

U bent bij ons dus verzekerd van een vakkundige verhuizing. Daarnaast proberen wij met onze transporten het milieu zo min mogelijk te belasten. De transporten van Gebr. van den Eijnden zijn daarom altijd 100 procent CO2-neutraal.

Onze verhuisdiensten in Eindhoven

Gebr. van den Eijnden begrijpt dat een verhuizing meer is dan alleen het vervoer van uw spullen. Daarom nemen wij u graag alle zorg uit handen en regelen wij uw verhuizing van A tot Z. Van het leveren van verhuismateriaal tot het monteren van uw spullen op de plaats van bestemming.

Onze service is zeer flexibel. U bepaalt wat u aan ons overlaat. Zo kunt u ons inschakelen voor de volgende verhuisdiensten:

  • Verhuismateriaal: verhuisdozen nodig? Codeerstickers of zelfs een verhuislift? Wij verhuren verschillende verhuismaterialen.
  • Inpakservice: onze professionals kunnen uw spullen efficiënt en zorgvuldig inpakken. Zo weet u zeker dat uw verhuizing aangenaam en schadevrij verloopt.  
  • Handyman: geen tijd om uw woning gebruiksklaar te maken of laat u het liever aan een vakman over? Onze handyman heeft ruime ervaring met het (de)monteren van meubels en apparatuur. Ook voor klein onderhoud draait onze vakman zijn hand niet om.  
  • Inboedelopslag in Eindhoven: wij beschikken over onze eigen opslagfaciliteiten waar u uw inboedel of kantoormeubelen veilig kunt opslaan. De opslagruimtes zijn gunstig gelegen in Eindhoven, ze zijn schoon, bewaakt en geconditioneerd.
  • Speciaal- en kunsttransport: kwetsbare en waardevolle kunstobjecten vragen om specifiek vervoer. Gebr. van den Eijnden zorgt al jaren voor kunsttransporten over de hele wereld. Dat doen we met onze geconditioneerde en beveiligde vrachtwagens. Uiteraard besteden we de uiterste zorg aan het inpakken van de objecten.   

Neem contact op met ons verhuisbedrijf in Eindhoven

Zoekt u een verhuisbedrijf in Eindhoven en wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw verhuizing zijn en wilt u weten welke kosten daaraan verbonden zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte op. De experts van Gebr. van den Eijnden helpen u graag!