+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Bedrijfsopslag: opslag van uw kantoormeubels

Of u nu op zoek bent naar tijdelijke opslag voor uw kantoormeubelen of een geconditioneerde ruimte voor kwetsbare museumstukken, Gebr. van den Eijnden zorgt ervoor dat uw spullen veilig opgeslagen worden.

Wij bieden bewaakte en geconditioneerde opslagruimtes voor alle soorten goederen, ongeacht de grootte. Tijdelijke opslag huren is al mogelijk vanaf één week.

Tijdelijke opslag van uw bedrijfsgoederen

Veel bedrijven kampen met hetzelfde probleem: stoelen, bureaus en ander meubilair staan in de weg en worden in kantoorruimtes opgeborgen. En als u dan een keer iets nodig heeft, kunt u het niet meer terugvinden. 

Bovendien kunt u de ruimte waar nu het meubilair staat te verstoffen beter voor andere zaken gebruiken!

Gebr. van den Eijnden biedt hiervoor de oplossing. Wij bewaren uw inboedel in een veilige en conditioneerde omgeving. Zo krijgt u weer extra ruimte.

Onze opslagfaciliteiten zijn zeer modern ingericht en bieden aan iedereen plaats, van een 20ft opslagcontainer tot afzonderlijk afgesloten ruimte. En u kunt er gewoon bij. Dus als u tussentijds iets nodig heeft, is dit geen enkel probleem.

Tevens kunt u bij ons terecht voor verpakkingsmaterialen en verhuisdozen om uw eigendommen veilig in de opslagruimte te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw voorraad bij ons op te slaan in de vorm van warehousing.

Inventarisonline: dé inventaris voor uw bedrijfsopslag

Wij maken gebruik van inventarisonline, ons eigen effectieve digitale opslagsysteem. Hierbij worden al uw producten gefotografeerd en gedocumenteerd. Deze gegevens worden vervolgens in een database bewaard en uw spullen worden zorgvuldig opgeslagen.

Heeft u de spullen op een later tijdstip weer nodig? Geen enkel probleem! U logt eenvoudig in op inventarisonline.nl en bestelt wat u nodig heeft. Binnen de afgesproken tijd worden de spullen bij u afgeleverd.

Dat is slim, handig en snel!

Meer weten over het slim opslaan van uw inboedel en andere spullen? Bekijk de onderstaande video of ga direct naar inventarisonline.nl.

 

Neem contact op voor de opslag van uw goederen

Benieuwd naar onze opslagfaciliteiten en wat wij voor u uit handen kunnen nemen? Neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Ook als particulier kunt u van onze diensten gebruik maken. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.