+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Euromovers

Gebr. Van den Eijnden maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Hierin participeren wij met 20 Nederlandse erkende verhuisbedrijven en 120 Europese collega’s.

In Nederland is elk postcodegebied vertegenwoordigd, zodat ook bij uw bedrijf in de buurt een Euromovers vestiging te vinden is.

Maar ook buiten Europa kunnen wij U bijstaan met onze verhuisservice. Met een netwerk dat bestaat uit hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen over de hele wereld, zoals de VS, Rusland, China, Australië en Nieuw Zeeland is uw verhuizing goed geregeld.

De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaard en kwaliteitseisen.

Met Euromovers is er altijd een bedrijf dat uw lokale situatie kent, maar ook een bedrijf dat bekend is met de situatie waar naar toe verhuisd wordt.

www.euromovers.nl

Euromovers Nederland

 

 

Werkzaamheden tijdens de CORONA-crisis (COVID-19)

In deze tijd van de Corona-crisis willen we u laten weten dat onze diensten gewoon doorgaan!

Natuurlijk is de gezond- en veiligheid van u en onze medewerkers onze hoogste prioriteit. We willen u ervan verzekeren dat we binnen onze dagelijkse activiteiten alle voorzorgsmaatregelen nemen om de overdracht van coronavirus te voorkomen. Wij volgen hierin de adviezen van het RIVM.

We houden de verhuisploeg zo klein mogelijk door de verhuizing (indien mogelijk) over meerdere dagen te verdelen. Daarnaast zetten we extra voertuigen in voor het transport van onze medewerkers. Van u vragen wij om met zo min mogelijk huisgenoten aanwezig te zijn tijdens de verhuizing en dezelfde maatregelen qua hygiëne en afstand in acht te nemen.

Het taxeren van een verhuizing kan ook gewoon doorgaan, alleen liever digitaal. Via een beveiligde videoverbinding lopen we samen met u door uw woning. U kunt dan al uw vragen stellen en overleggen met onze expert. We maken hiervoor graag telefonisch een afspraak.

Betreft het een zakelijke verhuizing, neem dan even contact op met ons kantoor voor de mogelijkheden. 

Bel ons gerust voor een afspraak of vragen 040-2818888. In het geval dat onze dienstverlening mocht wijzigen, zullen wij u hiervan onmiddellijk op de hoogte brengen.

Kijk ook even in onze veel gestelde vragen rubriek!!!!