+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Partners

Kostenbesparing en efficiency is het streven van elke onderneming. Met EMFacilities bereikt u beide. U kunt bij ons terecht voor een breed pakket facilitaire diensten. Wij nemen u ondersteunende taken uit handen, waardoor u efficiënter kunt werken en uiteindelijk een kostenbesparing teweeg kunt brengen. Meer info op www.emfacilities.nl.

Holland Expat Center South is een overheidsinstantie zonder winstoogmerk. Het is een gezamenlijk initiatief van de deelnemende gemeenten, de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), Brainport Development en de provincie Noord-Brabant.

Bij Holland Expat Center South worden de procedures en de informatievoorziening bij elkaar gebracht om expats en hun gezinnen te helpen zich te vestigen in hun nieuwe woon- (en werk) omgeving. In het Expat Center kunnen expats meer informatie krijgen over de regio en over evenementen die speciaal voor de expat-gemeenschap worden georganiseerd. Het belangrijkste doel is om expats te helpen zich welkom en thuis te voelen! Meer info op www.hollandexpatcenter.com.

Bij Dataspace helpen we u graag op alle niveaus van archiefbeheer. Wij denken graag met u mee als het gaat om archiefbewerking, archiefverhuizing of het digitaliseren van uw archief. Meer info op www.data-space.nl/.