+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Kunsttransport: Het transport van uw artwork in veilige handen

Kunsttransport vraagt om een specifieke en nauwkeurige behandeling. Uw kunstobjecten zijn immers onvervangbaar. Bovendien vraagt kunsttransport om aandacht voor veel verschillende factoren. Zo dienen temperatuurverschillen, vochtigheid en trillingen tot een minimum te worden beperkt. Om het kunstvervoer vlekkeloos te laten verlopen pakken we voor aanvang alle kunstobjecten vakkundig in en maken we, indien nodig, gebruik van aangepaste kisten. Zo zorgen we ervoor dat uw kunstobjecten altijd veilig worden vervoerd.

Dit is waarom wij de betrouwbare partner voor uw kunsttransport zijn

Ieder kunstvoorwerp is uniek en dat maakt kunsttransport specialistisch werk. Kunstobjecten variëren van een klein stuk antiek tot grote kunstobjecten of complete tentoonstellingen. Met de jarenlange ervaring van Artmovers (onderdeel van Gebr. Van den Eijnden) werken we voor grote en kleine musea, galerieën en particulieren over de hele wereld.

Niet alleen vanwege onze ervaring zijn wij de meest geschikte partner voor uw kunsttransport. Ook ons wagenpark maakt het verschil. Onze vrachtwagens zijn namelijk lucht geveerd, geconditioneerd en beveiligd. Zo bent u ervan verzekerd dat uw kunstobjecten in perfecte conditie worden vervoerd.

Artwork transport naar het buitenland? Wij vervoeren kunstobjecten over de hele wereld

Bent u op zoek naar een gerenommeerde partij die ervaring heeft met internationale kunsttransport? Ook met internationaal verhuizen zijn we u graag van dienst. Wij verzorgen kunsttransport over de hele wereld. Daarbij bieden we perfectie en garantie voor veilig vervoer over land, door zee en in de lucht. Indien gewenst kunnen we ook koeriersdiensten voor u verzorgen. Dat alles voor een betaalbare prijs.

Schilderijen vervoeren? Die zijn bij ons in goede handen

Wij vervoeren vrijwel ieder type kunstobject, maar schilderijen vervoeren komt zeer vaak voor. Wanneer u een of meerdere schilderijen wilt laten verzenden, dan kunt u dat aangeven wanneer u een offerte aanvraagt. Zo weten wij dat het een schilderij betreft en kunnen we rekening houden met de manier van verpakken en verzenden. Schilderijen verzenden vraagt namelijk om kennis en kunde en daar helpen we u graag mee.

Waarom kunsttransport door een professionele partij laten verzorgen?

Zoals eerder vermeld vraagt kunsttransport om specialistisch werk. Het is daarom verstandig om een professionele partij met ervaring in te schakelen. Wanneer u zelf uw kunstobjecten vervoert, loopt u kans op eventuele onherstelbare schade. Wanneer u ervoor kiest om het kunsttransport door ons te laten verzorgen, bent u ervan verzekerd dat uw kunstobjecten zonder schade op de plaats van bestemming arriveren.

Op veilige wijze uw kunstobjecten laten vervoeren? Vraag een offerte aan!

Wilt u uw kunstobjecten op veilige wijze laten vervoeren? Vraag dan een offerte aan en verzeker daarmee dat uw kunst in goede staat van A naar B wordt vervoerd. Heeft u nog vragen over ons kunsttransport? Twijfel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen of vul het contactformulier in. Wij staan u graag te woord.