+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Facilitaire diensten

Kostenbesparing en efficiency zijn het streven van elke onderneming. U kunt bij ons terecht voor een breed pakket aan facilitaire diensten. Wij nemen uw ondersteunende taken uit handen zoals het aansturen en begeleiden van externe partijen. Hierdoor kunt u efficiënter werken en uiteindelijk kosten besparen.

 

Facilitaire dienst voor uw onderneming

Het organiseren en uitvoeren van de distributie en opslag van goederen, klein onderhoud, verhuizingen en projectmanagent kan een tijdrovende klus zijn. Gebroeders van den Eijnden is gespecialiseerd in het verlenen van facilitaire diensten en helpt u graag.

 

Onze facilitaire diensten

Gebroeders van den Eijnden levert diverse facilitaire diensten. Zaken die wij voor u uit handen kunnen nemen zijn:

Projectmanagement

Verhuizingen, renovaties en herhuisvesting: grootschalige projecten waarbij veel komt kijken en u aan duizend-en-één dingen moet denken. En dat terwijl u al genoeg aan uw hoofd heeft.

Onze ervaren projectleiders houden voor u het overzicht en nemen u veel werk uit handen. Zij stellen een draaiboek op en zijn uw vaste aanspreekpunt. Daarnaast begeleiden ze onderaannemers en toeleveranciers.

Wij plannen, coördineren en bewaken uw project. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken, want u weet dat het werk conform afspraken en volgens het draaiboek wordt uitgevoerd.

Verhuisservice

Als gecertificeerde projectverhuizer hebben wij jarenlange ervaring met verhuizingen van grote bedrijven en overheidsinstellingen. Deze complexe projecten vereisen een nauwkeurige planning en zorgvuldige afhandeling.

Aandacht voor elk detail en goede coördinatie zorgen ervoor dat alles probleemloos verloopt. Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen en beschikken over moderne hulpmiddelen. Hierdoor kunnen zij snel en efficiënt werken.

Ook voor interne verhuizingen en het verplaatsen van slechts enkele werkplekken zijn wij u graag van dienst. Wij helpen u met het verhuizen van uw complete inboedel naar een andere ruimte of verdieping. Zo bent u zo min mogelijk kostbare tijd kwijt en kunnen uw medewerkers direct weer aan de slag.

Ruimtebeheer

Wilt u onnodige leegstand voorkomen en bestaande ruimtes optimaal benutten? Laat door ons een indelingsoverzicht maken van uw bedrijf. U ziet dan precies welke werkplekken weinig of veelvuldig worden gebruikt en welke werkplekken dienst kunnen doen als flexplek. 

Met dit indelingsoverzicht kunt u effectiever gebruik maken van uw ruimtes. Effectief ruimtebeheer leidt uiteindelijk tot minder onderhoud en bovendien minder energieverbruik. Hierdoor bespaart u aanzienlijk in de bedrijfskosten.

ICT verhuisservice

Bij het verplaatsen van computers en randapparatuur komt meer kijken dan alleen het elders neerzetten van de pc’s. Alle bekabeling, aansluitingen en datazuilen moeten weer juist aangesloten en weggewerkt worden. Daarvoor is ICT expertise nodig en een goed plan van aanpak.

Onze ICT medewerkers zorgen ervoor dat uw personeel snel operationeel is en storingsvrij zijn werk kan doen. Dit alles in samenwerking met uw eigen ICT beheerder.

Handyman service

Even een schilderij ophangen, een lamp vervangen of de opstelling van de vergaderruimte veranderen. Wie gaat dit doen en is hier verantwoordelijk voor? Onze handyman biedt de oplossing en verzorgt alle klussen die te tijdrovend zijn om zelf te doen.

Onze medewerker zorgt voor het afhalen en ophangen van whiteboards, naambordjes, klokken, schilderijen, lampen, rails en nog veel meer. Daarnaast is de handyman in te zetten voor alle klein onderhoud klussen. Met onze handyman service ziet uw kantoor er altijd representatief uit en kan uw personeel zorgeloos doorwerken.

 

Eenmalige en doorlopende facilitaire diensten

Gebroeders van den Eijnden neemt zowel eenmalige als doorlopende facilitaire diensten aan. Zo kunt u ons inzetten voor een eenmalig project zoals een verhuizing, maar u kunt ook onze facilitair medewerker voor een langere periode inhuren.

Onze professional is dan permanent inzetbaar voor alle facilitaire taken binnen uw onderneming. Hierdoor bespaart u op personeelskosten, omdat de verschillende facilitaire werkzaamheden niet door meerdere fte’s uitgevoerd hoeven te worden.

 

Interesse in onze facilitaire diensten?

Wilt u volledig ontzorgd worden op facilitair gebied en heeft u interesse in onze diensten? Dan staan onze specialisten graag voor u klaar. Neem contact met ons op via 040 281 88 88 of laat een bericht achter op onze contactpagina