+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Facility

Kostenbesparing en efficiency zijn het streven van elke onderneming. In samenwerking met EMFACILITIES kunt u bij ons terecht voor een breed pakket facilitaire services. Wij nemen u ondersteunende taken uit handen, waardoor u efficiënter kunt werken en uiteindelijk een kostenbesparing teweeg kunt brengen.

Wij kunnen u de volgende zaken uit handen nemen:

Projectmanagement

Verhuizingen, renovaties en reorganisaties: grootschalige projecten waarbij veel komt kijken en u aan duizend-en-één dingen moet denken. Terwijl u toch al genoeg aan uw hoofd heeft. Onze ervaren projectleiders houden voor u het overzicht en nemen u veel werk uit handen. Zij zijn uw vaste aanspreekpunt en selecteren en begeleiden onderaannemers en toeleveranciers. U hoeft nergens meer naar om te kijken, want u weet dat het werk goed en conform afspraken en draaiboek wordt uitgevoerd.

Verhuisservice

Als gecertificeerde projectverhuizer hebben wij jarenlange ervaring bij grote bedrijven en overheidsinstellingen. Dit zijn meestal complexe verhuizingen die een nauwkeurige planning en zorgvuldige afhandeling vereisen. Maar ook bij kleinere projecten of het verhuizen van slechts enkele werkplekken zijn wij u graag van dienst. Aandacht voor elk detail en goede coördinatie zorgen ervoor dat alles probleemloos verloopt. Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen en beschikken over moderne hulpmiddelen.

Ruimtebeheer

Laat door ons een indelingsoverzicht maken van uw bedrijf. U ziet dan precies welke werkplekken weinig of veelvuldig worden gebruikt en welke werkplekken dienst kunnen doen als flexplek. Op die manier voorkomt u onnodige leegstand en heeft u minder ruimte nodig. Minder ruimte betekent minder onderhoud en bovendien minder energieverbruik.

ICT beheer

Bij het verplaatsen van computers en randapparatuur komt meer kijken dan alleen het elders neerzetten van de pc’s. Alle bekabeling, aansluitingen en datazuilen moeten ook op de juiste plek zitten en werken. Onze ICT medewerkers zorgen dat uw medewerkers snel operationeel zijn en storingsvrij hun werk kunnen doen. Dit alles vanzelfsprekend in samenwerking met uw eigen ICT beheerder.

Handyman service

Even een schilderij ophangen, een lamp vervangen of de opstelling van de vergaderruimte veranderen: klussen die te tijdrovend zijn om zelf te doen. Onze handyman is uw oplossing.
Deze medewerker zorgt voor het afhalen en ophangen van White boards, naambordjes, klokken, schilderijen, lampen, rails en schappen aan muren. Of verzorgt divers klein onderhoud. Uw kantoor ziet er representatief uit en uw personeel kan zorgeloos doorwerken. Deze service kan zowel tijdelijk als op reguliere basis tegen aantrekkelijke tarieven worden aangeboden.

Facilitair medewerker

Wij bieden u de mogelijkheid alleen losse diensten bij ons af te nemen, maar u kunt ook net zo gemakkelijk al uw facilitaire zaken met een gerust hart aan ons overlaten.
Onze facilitair medewerker is permanent inzetbaar voor alle facilitaire taken binnen uw onderneming. De facilitair medewerker handelt snel en secuur, met een scherp oog voor detail en is uw betrouwbare rechterhand. Op deze manier kunt u op personeelskosten besparen, omdat de verschillende facilitaire werkzaamheden niet door meerdere fte’s uitgevoerd worden, maar uw facilitaire behoeftes voorzien worden door één van onze multifunctionele medewerkers. Zo kan uw organisatie zich meer richten op haar corebusiness, zonder zich druk te maken over het operationele facilitaire proces.