+31(0)40 2818888
 
De wereld
in beweging

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing is een flinke operatie, waar veel bij komt kijken. Er moet niet alleen veel geregeld worden, maar het brengt ook een hoop stress met zich mee. Stress die u uzelf liever bespaart.

Gebr. van den Eijnden ontzorgt en neemt de gehele bedrijfsverhuizing uit handen. Zodat u zich op belangrijkere taken kunt focussen.

 

Uw bedrijfsverhuizing volledig uit handen

Is uw huidige bedrijfspand te klein geworden of het pand verouderd? Dan biedt een verhuizing vaak de oplossing. Het verhuizen van kantoren, werkplaatsen, instellingen en laboratoria vereist echter een bijzondere aanpak.

Gebr. van den Eijnden heeft al 125 jaar ervaring met het verhuizen van bedrijven. Hierdoor weten wij als geen ander wat we moeten doen om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Daarnaast bieden wij gegarandeerde kwaliteit, die regelmatig wordt gewaarborgd door de objectieve en onafhankelijke toetsing van de EPV organisatie.

 

Verhuizen kantoor

Veel bedrijven met een kantoorruimte moeten om de zoveel jaren verhuizen, doordat er meer werknemers komen of om andere redenen. Gebr. van den Eijnden heeft veel ervaring in het verhuizen van een kantoor.

Wij maken bij een bedrijfsverhuizing of kantoor verhuizing een gedetailleerd draaiboek. Hierdoor wordt een strakke planning, coördinatie en uitvoering gegarandeerd.

 

Onze werkwijze voor bedrijfsverhuizing

Voordat we met de verhuizing starten, bespreken we uw eisen, wensen en mogelijkheden en stemmen die op elkaar af. Met een goede voorbereiding wordt niet alleen tijd, maar ook veel geld bespaard.

Voor iedere bedrijfsverhuizing stellen wij een team van verhuisspecialisten en verhuizers samen dat de verhuizing van begin tot eind begeleidt en uitvoert. 

Onze werkwijze heeft zich al vaak bewezen. Wij hebben talloze bedrijven en instanties met succes naar hun nieuwe locatie verhuisd.

 

Verhuizen bedrijf kosten

Wat zijn nu de kosten van een bedrijfsverhuizing? Dat is natuurlijk de grote vraag. Bij Gebr. van den Eijnden zijn we transparant in alles van communicatie tot het volledige kosten plaatje.

Aangezien de vraag “wat kost een bedrijfsverhuizing” niet altijd hetzelfde beantwoord kan worden hebben we een handig alternatief. Gebruik onze tool om uit te rekenen wat de verhuizing ongeveer zal kosten. Hierdoor heeft u meteen een indicatie van de kosten.

 

Een soepele zakelijke verhuizing met onze services

Naast dat wij uw volledige inboedel en inventaris van locatie A naar B verhuizen, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere handyman-services, ICT-verhuisservice, (eind)schoonmaak en het opslaan en beheren van uw inventaris.

Handyman services

Bij een zakelijke verhuizing komt veel kijken, zoals het ophangen van whiteboards of schilderijen. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Met onze handyman services kunt u gedurende een bepaalde periode een handyman inhuren, die allerlei klussen kan klaren. Denk hierbij aan het ophangen van schilderijen, lampen verhangen of de opstelling van een vergaderruimte veranderen.

ICT verhuisservice

Bij een bedrijfsverhuizing moeten ook computers en randapparatuur met zorg verhuisd worden. Onze ICT verhuisservice zorgt ervoor dat de bekabeling, aansluiting en datazuilen weer op de juiste manier aangesloten en weggewerkt worden, zodat uw medewerkers direct op de nieuwe locatie aan de slag kunnen.

(Eind)schoonmaak

Wanneer uw volledige bedrijf is verhuisd, wilt u natuurlijk fris van start gaan. Wij zorgen ervoor dat het nieuwe pand na de verhuizing volledig wordt schoongemaakt.

Daarnaast kunt u ons inhuren om het oude bedrijfspand schoon te maken, zodat het netjes opgeleverd wordt.

Opslaan en beheren van inventaris

Wilt u een tijdelijke opslag huren? Onze tijdelijke opslag biedt uitkomst als uw inventaris nog niet direct verhuisd kan worden of als de nieuwe locatie minder ruimte heeft. Zodra u het meubilair nodig heeft, kunt u het eenvoudig via Inventaris Online opvragen en leveren wij het bij u af.

 

Bedrijf verhuizen door Gebr. Van den Eijnden

Staat er een bedrijfsverhuizing op de planning? En bent u op zoek naar een full-service verhuisbedrijf die u volledig ontzorgt? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat de gehele bedrijfsverhuizing of kantoor verhuizing vlekkeloos verloopt en dat u zo snel mogelijk in uw nieuwe bedrijfspand of kantoor aan de slag kunt.

Wij zijn bereikbaar via +31 (0) 40 2818888 of stuur een mail naar info@movers.nl. Wij helpen u graag.