+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Hi-tech

Gebr. Van den Eijnden heeft zich gespecialiseerd in het uitzonderlijk vervoer van specifieke klantproducten, waaronder High Tech apparatuur. Deze worden snel, efficiënt en schadevrij vervoerd naar elke bestemming in binnen- en buitenland. Dit kan inclusief de administratieve begeleiding zoals in- en uitvoer documenten en vergunningen.

De transporten worden uitgevoerd met daarvoor speciaal ingerichte vrachtwagens, voorzien van track and trace, geheel luchtgeveerd en geconditioneerd voor het vervoer tussen de 18 en 24 graden C. Daarbij wordt het geconditioneerde vervoer continu bewaakt door loggers, die de temperatuurgegevens registreren. Deze data worden later door een computer uitgelezen.

Onze combinaties zijn voorzien van een rollerbed. Hiermee kan de apparatuur op een luchtvrachtpallet vervoerd worden. Het vervoer van hightech apparatuur geschiedt door een vast chauffeursteam. De transporten worden op uur en tijd uitgevoerd.

Tevens heeft Gebr. Van den Eijnden moderne geconditioneerde opslag faciliteiten, waardoor het mogelijk is tijdelijk hightech apparatuur op te slaan. Kortom Gebr. Van den Eijnden is de juiste partner voor het vervoeren van hightech- apparatuur door geheel Europa en verder.