+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Hi-Tech transport

In de High Tech industrie is het transport van gevoelige en kostbare apparatuur een grote uitdaging. De goederen moeten immers zorgvuldig en onder de juiste condities vervoerd worden. 

Gebroeders van den Eijnden heeft jarenlange ervaring op het gebied van High Tech logistics en staat daarbij garant voor een zorgvuldige en adequate aanpak. 

Als specialist in het transport van high tech machines, zijn wij logistiek partner van onder andere Rhenus Air & Ocean, Viggo, Panalpina en DB Schenker. 

Waarom kiezen onze partners voor Gebroeders van den Eijnden?

  • Snel en zorgvuldig
  • Internationaal transport
  • Geconditioneerd transport
  • Luchtvrachttransport
  • Tijdelijke opslag apparatuur
  • GDP (Good Distribution Practice) compliant
     

Snel en zorgvuldig

Uw High Tech appratuur word zo snel mogelijk door ons vaste chauffeursteam van punt A naar B gebracht. Uiteraard gebeurt dit uiterst zorgvuldig, om de kwaliteit van uw apparaten te waarborgen. 

Onze speciaal ingerichte vrachtwagens zijn met luchtveringen uitgerust, die voor een stabiele wegligging zorgen. Op deze manier blijven uw kostbare goederen beschermt tegen schommelingen onderweg.
 

Geconditioneerd transport

Gebroeders van den Eijnden is tevens specialist in geconditioneerd transport. Het vrachtruim van onze vrachtwagens blijft daarbij tussen de 18 en 24 graden Celsius. Dit is met name belangrijk voor kwetsbare elektronica die koel en droog vervoerd moet worden. 

Het geconditioneerde vervoer wordt continu bewaakt door middel van loggers die de temperatuurgegevens registreren. Deze data worden later door een computer uitgelezen.
 

Internationaal transport

Gebroeders van den Eijnden vervoert uw apparatuur en producten door heel Europa en verder. Uw vracht volgt u eenvoudig met behulp van ons Track & Trace-systeem. 

Bij internationaal transport dienen ook de juiste import en export documenten geregeld te worden. Dit is een tijdrovend proces. Wij ontzorgen u graag in deze administratieve taken en begeleiden u bij het opstellen en aanvragen van de juiste documenten. 
 

Luchtvrachttransport

Apparatuur en producten die via  luchttransport vervoerd worden, kunnen wij makkelijk voor u naar het vliegveld brengen. Onze transportcombinaties zijn uitgerust met een rollerbed, wat het laden en lossen van goederen op een luchtvrachtpallet nog efficiënter maakt. 
 

Tijdelijke opslag bedrijfsapparatuur 

Beschikt u niet over genoeg opslagruimte voor uw High Tech apparatuur of bedrijfsinventaris? Dan kunt u gebruik maken van onze bewaakte geconditioneerde opslag. Hier kunt u goederen van diverse afmetingen opslaan. Kijk voor de verschillende mogelijkheden en meer informatie op onze zakelijke opslagpagina.
 

Good Distribution Practice compliant

De Good Distribution Practice beslaan de Europese richtsnoeren voor het vervoeren, opslaan en documenteren van Farmaceutische goederen. Gebroeders van den Eijnden voldoet aan de opgestelde richtsnoeren. Dit houdt in dat de producten onder de juiste temperaturen vervoerd en opgeslagen worden. 

Daarnaast zijn de producten tijdens het volledige transport te volgen en worden binnen de vereiste tijd bezorgd.
 

ADR regels voor gevaarlijk transport

Bent u van plan om gevaarlijke goederen te vervoeren? Dan moet worden voldaan aan de ADR regels. ADR is de Europese overeenkomst voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg. Afhankelijk van het voertuig en van de stof, is er een ADR-keuringsdocument nodig die in het voertuig aanwezig moet zijn.

Bij Gebroeders van den Eijnden worden de voertuigen jaarlijks gekeurd volgens de eisen van ADR. Onze voertuigen beschikken dan ook over een keuringsdocument, waardoor we uw goederen veilig kunnen vervoeren.


Neem contact op voor Hi-Tech transport

Op zoek naar een specialist in de High Tech transport of benieuwd naar onze opslag mogelijkheden? Neem dan contact op. Onze professionals staan graag voor u klaar!