+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Internationaal verhuizen

Wij weten al sinds 1898 wat het betekent gezinnen en bedrijven te verhuizen naar bijvoorbeeld Canada, Australië of Indonesië. Emigreren betekent verlies van een vertrouwde situatie, maar ook een nieuw begin met nieuwe mogelijkheden.

In een nieuwe omgeving is het goed arriveren van de inboedel erg belangrijk. U begint letterlijk in een nieuwe omgeving, ver van huis en wil zo snel mogelijk een eigen plek creëren. Daarom is ons werkterrein, maar ook onze service grenzeloos. Via een groot netwerk van internationale verhuisbedrijven kunnen wij u overal ter wereld laten bijstaan door onze verhuis-agent. Een contactpersoon die over uw goederen waakt tot ze op hun plaats van bestemming staan.

Wij pakken alles veilig voor u in, in speciale emigratieverpakking, om het op de plaats van bestemming weer uit te pakken. Ook alle tussenliggende zaken als douaneafhandeling, verzekering, transporten en verscheping nemen wij u graag uit handen. Full-service van ‘deur tot deur’.

Verhuizen binnen Europa is voor Gebr. Van den Eijnden ook dagelijkse routine, wat u veel extra tijd, energie en stress kan besparen. Door onze Europese samenwerking hebben wij altijd voldoende mensen in de buurt om te helpen met lossen. En met onze internationale kwaliteitseisen kunt u overal rekenen op dezelfde snelle en vakkundige verhuisservice.

Binnen Europa is het ook mogelijk om gebruik te maken van de combinatieritten / groepage-ritten die wij gepland hebben.

Vele multinationals hebben hun medewerkers al door ons laten verhuizen. En bij terugkomst naar Nederland heten wij u van harte welkom…. en verzorgen wij uiteraard weer de verhuizing.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!