+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Internationaal

Wij weten al sinds 1898 wat het betekent gezinnen en bedrijven te verhuizen naar bijvoorbeeld Canada, Australië of Indonesië. Emigreren betekent verlies van een vertrouwde situatie, maar ook een nieuw begin met nieuwe mogelijkheden.

In een nieuwe omgeving is het goed arriveren van de inboedel erg belangrijk. U begint letterlijk in een nieuwe omgeving, ver van huis en wil zo snel mogelijk een eigen plek creëren. Daarom is ons werkterrein, maar ook onze service grenzeloos. Via een groot netwerk van internationale verhuisbedrijven kunnen wij u overal ter wereld laten bijstaan door onze verhuis-agent. Een contactpersoon die over uw goederen waakt tot ze op hun plaats van bestemming staan.

Wij pakken alles veilig voor u in, in speciale emigratieverpakking, om het op de plaats van bestemming weer uit te pakken. Ook alle tussenliggende zaken als douaneafhandeling, verzekering, transporten en verscheping nemen wij u graag uit handen. Full-service van ‘deur tot deur’.

Verhuizen binnen Europa is voor Gebr. Van den Eijnden ook dagelijkse routine, wat u veel extra tijd, energie en stress kan besparen. Door onze Europese samenwerking hebben wij altijd voldoende mensen in de buurt om te helpen met lossen. En met onze internationale kwaliteitseisen kunt u overal rekenen op dezelfde snelle en vakkundige verhuisservice.

Binnen Europa is het ook mogelijk om gebruik te maken van de combinatieritten / groepage-ritten die wij gepland hebben.

Vele multinationals hebben hun medewerkers al door ons laten verhuizen. En bij terugkomst naar Nederland heten wij u van harte welkom…. en verzorgen wij uiteraard weer de verhuizing.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

 

 

Werkzaamheden tijdens de CORONA-crisis (COVID-19)

In deze tijd van de Corona-crisis willen we u laten weten dat onze diensten gewoon doorgaan!

Natuurlijk is de gezond- en veiligheid van u en onze medewerkers onze hoogste prioriteit. We willen u ervan verzekeren dat we binnen onze dagelijkse activiteiten alle voorzorgsmaatregelen nemen om de overdracht van coronavirus te voorkomen. Wij volgen hierin de adviezen van het RIVM.

We houden de verhuisploeg zo klein mogelijk door de verhuizing (indien mogelijk) over meerdere dagen te verdelen. Daarnaast zetten we extra voertuigen in voor het transport van onze medewerkers. Van u vragen wij om met zo min mogelijk huisgenoten aanwezig te zijn tijdens de verhuizing en dezelfde maatregelen qua hygiëne en afstand in acht te nemen.

Het taxeren van een verhuizing kan ook gewoon doorgaan, alleen liever digitaal. Via een beveiligde videoverbinding lopen we samen met u door uw woning. U kunt dan al uw vragen stellen en overleggen met onze expert. We maken hiervoor graag telefonisch een afspraak.

Betreft het een zakelijke verhuizing, neem dan even contact op met ons kantoor voor de mogelijkheden. 

Bel ons gerust voor een afspraak of vragen 040-2818888. In het geval dat onze dienstverlening mocht wijzigen, zullen wij u hiervan onmiddellijk op de hoogte brengen.

Kijk ook even in onze veel gestelde vragen rubriek!!!!