+31(0)40 2818888
 
De wereld
in beweging

Meubeltransport: uw meubels, onze zorg

Het vervoeren van meubels kan een zware, tijdrovende klus zijn. Een klus die aandacht en professionaliteit vereist. Zoekt u een partij die u kan helpen bij uw meubeltransport, in Nederland of buiten de landsgrenzen? Vertrouw op de kennis en expertise van Gebr. van den Eijnden. Onze professionals kunnen uw meubels binnen no-time van A naar B vervoeren. Veilig, efficiënt en altijd met de beste service. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wat houdt meubeltransport in?

Meubels zijn vaak zware, maar kostbare objecten. Dit maakt ze moeilijk verplaatsbaar. Wilt u een meubelstuk zonder schade van A naar B vervoeren, dan gaat dit vaak niet in een personenauto en niet zonder het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen.

Meubeltransport houdt dus meer in dan alleen goederen ophalen en bezorgen. Veilig en efficiënt meubelvervoer vraagt om een vakkundige aanpak, de juiste beschermingsmethode en professionele middelen, zoals beveiligde vrachtwagens. Het inschakelen van een professionele partij voor uw meubeltransport is daarom aan te raden.

Waarom meubel vervoer met Gebr. van den Eijnden?

Of het nu gaat om een salontafel of een antiek dressoir, om een bureau of een gehele kantoorinventaris, uw meubels zijn bij Gebr. van den Eijnden in goede handen. Wij hebben ruim 120 jaar ervaring in de transportsector en weten daarom als geen ander hoe wij uw kostbare goederen kunnen ophalen, verpakken en wegbrengen.

Onze vakkundige medewerkers en ons wagenpark met lucht geveerde en beveiligde vrachtwagens maken het verschil. Bovendien staan uw wensen bij Gebr. van den Einden centraal. U bent dus verzekerd van een vlekkeloos transport én van een goede service.

Internationaal meubeltransport

Gaat u internationaal verhuizen? Ook dat is geen probleem bij Gebr. van den Eijnden. Naast meubeltransport in Nederland kunt u bij ons ook terecht voor internationaal meubeltransport. Met ons uitgebreide netwerk aan internationale verhuisbedrijven kunnen wij u ook buiten de landsgrenzen bedienen. Goed om te weten: het regelen van eventuele verzekeringen en de douaneafhandeling kunt u gerust aan ons overlaten. Dat is pas zorgeloos meubeltransport, van deur tot deur.

De voordelen van ons meubeltransport

Tot slot zetten we de voordelen van meubeltransport via Gebr. van den Eijnden nog even voor u op een rijtje:

  • Ruim 120 jaar ervaring in de transportsector
  • Uitgebreid wagenpark met lucht geveerde en beveiligde vrachtwagens
  • Professionele aanpak
  • Uw wensen staan centraal
  • Meubeltransport in zowel binnen- als buitenland

Wilt u een zorgeloos meubeltransport? Neem contact op

Bent u op zoek naar een professionele partij die het transport van uw meubels kan verzorgen, particulier of zakelijk? Gebr. van den Eijnden helpt u graag. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.