+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

 

 

Werkzaamheden tijdens de CORONA-crisis (COVID-19)

In deze tijd van de Corona-crisis willen we u laten weten dat onze diensten gewoon doorgaan!

Natuurlijk is de gezond- en veiligheid van u en onze medewerkers onze hoogste prioriteit. We willen u ervan verzekeren dat we binnen onze dagelijkse activiteiten alle voorzorgsmaatregelen nemen om de overdracht van coronavirus te voorkomen. Wij volgen hierin de adviezen van het RIVM.

We houden de verhuisploeg zo klein mogelijk door de verhuizing (indien mogelijk) over meerdere dagen te verdelen. Daarnaast zetten we extra voertuigen in voor het transport van onze medewerkers. Van u vragen wij om met zo min mogelijk huisgenoten aanwezig te zijn tijdens de verhuizing en dezelfde maatregelen qua hygiëne en afstand in acht te nemen.

Het taxeren van een verhuizing kan ook gewoon doorgaan, alleen liever digitaal. Via een beveiligde videoverbinding lopen we samen met u door uw woning. U kunt dan al uw vragen stellen en overleggen met onze expert. We maken hiervoor graag telefonisch een afspraak.

Betreft het een zakelijke verhuizing, neem dan even contact op met ons kantoor voor de mogelijkheden. 

Bel ons gerust voor een afspraak of vragen 040-2818888. In het geval dat onze dienstverlening mocht wijzigen, zullen wij u hiervan onmiddellijk op de hoogte brengen.

Kijk ook even in onze veel gestelde vragen rubriek!!!! 

Uw bedrijf verhuizen


Het verhuizen van kantoren, werkplaatsen, instellingen en laboratoria vereisen een bijzondere aanpak. Het belang van de klant weegt erg zwaar. Planning, organisatie en efficiency spelen een grote rol. Voor elk project wordt een team van verhuisspecialisten en verhuizers samengesteld, dat de bedrijfsverhuizing van begin tot einde begeleidt en uitvoert. Door een bijzonder goede voorbereiding, waarbij eisen, wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd, wordt tijd (= geld) bespaard.

We voldoen aan de bepalingen van Europese richtlijnen voor overheidsopdrachten (aanbestedingen) en zorgen met een gedetailleerd draaiboek voor een strakke planning, coördinatie en uitvoering daarvan. Wij willen graag dat u overzicht en inzicht heeft door een optimale procesbeheersing. Gegarandeerde kwaliteit dus, die regelmatig wordt geborgd door objectieve en onafhankelijke toetsing van de EPV organisatie.

Met deze verhuisservice en werkwijze hebben wij al in verschillende bedrijfstakken een naam als specialist opgebouwd. Zo verhuisden wij al succesvol vele banken, ziekenhuizen, universiteiten, bibliotheken en musea. Daarbij gebruik makend van ervaren en creatief personeel, dat wij overigens ook kunnen detacheren voor de duur van een verhuisproject.

Verhuisbedrijf Gebr. Van den Eijnden kan u ook op facilitair gebied van dienst zijn. Bijvoorbeeld: projectmanagement, handyman services, (eind)schoonmaak en het opslaan en beheren van inventaris en archief.

973.018 km
op jaarbasis