+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Uw bedrijfsverhuizing is onze zorg

 

Het verhuizen van kantoren, werkplaatsen, instellingen en laboratoria vereisen een bijzondere aanpak. Het belang van de klant weegt erg zwaar. Planning, organisatie en efficiency spelen een grote rol. Voor elk project wordt een team van verhuisspecialisten en verhuizers samengesteld, dat de bedrijfsverhuizing van begin tot einde begeleidt en uitvoert. Door een bijzonder goede voorbereiding, waarbij eisen, wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd, wordt tijd (= geld) bespaard.

We voldoen aan de bepalingen van Europese richtlijnen voor overheidsopdrachten (aanbestedingen) en zorgen met een gedetailleerd draaiboek voor een strakke planning, coördinatie en uitvoering daarvan. Wij willen graag dat u overzicht en inzicht heeft door een optimale procesbeheersing. Gegarandeerde kwaliteit dus, die regelmatig wordt geborgd door objectieve en onafhankelijke toetsing van de PPV organisatie.

Met deze verhuisservice en werkwijze hebben wij al in verschillende bedrijfstakken een naam als specialist opgebouwd. Zo verhuisden wij al succesvol vele banken, ziekenhuizen, universiteiten, bibliotheken en musea. Daarbij gebruik makend van ervaren en creatief personeel, dat wij overigens ook kunnen detacheren voor de duur van een verhuisproject.

Verhuisbedrijf Gebr. Van den Eijnden kan u ook op facilitair gebied van dienst zijn. Bijvoorbeeld: projectmanagement, handyman services, (eind)schoonmaak en het opslaan en beheren van inventaris en archief.

 

973.018 km
op jaarbasis