+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Archief

Zoals u weet dient u uw archiefstukken en dossiers vaak enkele jaren te bewaren. Echter een archief is vaak een kostbare sta-in-de-weg.

In partnership met Eurofiles bieden wij u een rendabele en effectieve oplossing voor archiefbeheer op verschillende locaties in Nederland.

Ongeacht de grootte van uw archief kan nu elk dossierstuk afzonderlijk opgevraagd worden, dus niet alleen de archiefdoos, dit is uniek!

Het geautomatiseerde archiefsysteem wordt d.m.v. scannerapparatuur begeleid en beveiligd, met natuurlijk de hoogst mogelijke veiligheidseisen in acht genomen. Hierdoor krijgt alleen u, op uw verzoek directe beschikbaarheid over elk gewenst archiefstuk. Desgewenst kunnen wij uw archief digitaliseren en zowel fysiek als digitaal opslaan. Via een beveiligde toegang kunt u uw archief vanaf elke locatie (internet) 24 uur per dag 7 dagen in de week inzien.

Heeft u historische documenten die u onder de juiste condities wilt bewaren? Of bent u de trotse bezitter van kunstobjecten die om speciale opslag vragen? Dan bent u ons aan het juiste adres. Alle units voldoen ruimschoots aan de eisen zoals deze zijn opgesteld in de Regeling Archiefruimten en Archiefbewaarplaatsen van het Landelijk overleg van provinciale archiefinspecteurs (LOPAI).

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij aan alle archief vraagstukken invulling geven. Van alleen de opslag tot directe opvraagbaarheid van elk document.