+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Zakelijk kunsttransport

Artmovers is een onderdeel van Gebr. Van den Eijnden Euromovers.

Transport van kunst vraagt om een specifieke behandeling. Een kunstobject is onvervangbaar, onbetaalbaar en onmisbaar. Er dient rekening te worden gehouden met temperatuursverschillen, vochtigheid en trillingen. Al deze factoren dienen tot een minimum te worden beperkt. De stukken worden vakkundig ingepakt en indien nodig in aangepaste kisten vervoerd.

Ook kunstregistratie en advies betreffende speciaal vervoer is geen enkel probleem. Onze vrachtwagens zijn vanzelfsprekend luchtgeveerd, geconditioneerd en beveiligd.

Wij zorgen voor het vervoer van kunstobjecten over de hele wereld. Dit kan variëren van een klein stuk antiek tot grote bekende kunstobjecten of hele tentoonstellingen. Wij werken onder andere voor grote en kleinere musea, galeries en particulieren over de hele wereld.

Ieder kunsttransport wordt door ons zorgvuldig voorbereid

Wij bieden een zo groot mogelijke perfectie en een garantie voor veilig vervoer over land, door de zee en in de lucht. Uiteraard kunnen wij ook koeriersdiensten voor u verzorgen door ervaren medewerkers. En dit alles voor een betaalbare prijs.