+31(0)40 2818888
 
De wereld
in beweging

Warehousing bij Gebr. van den Eijnden

Barst uw webshop uit zijn voegen en heeft u te weinig ruimte om uw groeiende voorraad op te slaan? Of heeft u als mkb’er simpelweg geen zin meer om uw voorraad intern te beheren? Maak dan gebruik van de ruimte en expertise van Gebr. van den Eijnden.

Wij verzorgen diverse diensten op het gebied van warehousing en fulfilment in de regio Eindhoven. Zo kunnen wij uw voorraad opslaan, uw orders verwerken en uw producten verzenden. Dit doen wij veilig en efficiënt. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Wat is warehousing en e-warehousing?

Steeds meer webshopeigenaren en fabrikanten die (willen) groeien, besteden hun warehousing uit. Warehousing is het opslaan en beheren van producten en goederen die later worden gedistribueerd of verkocht. Vooral wanneer ondernemers te weinig capaciteit hebben om hun voorraad op te slaan of wanneer ze hun voorraad niet meer intern willen beheren, biedt het uitbesteden van warehousing uitkomst.

Wanneer bedrijven zich, naast het opslaan van voorraad, richten op het gehele logistieke proces van webshops spreekt men van e-warehousing of fulfilment. Hierbij gaat het om het beheren van de voorraad, het verwerken van de orders en het leveren van de bestellingen aan de klant.

 

De voordelen van warehousing

Het uitbesteden van warehousing biedt u als drukbezette ondernemer veel voordelen:

Minder of geen opslagruimte nodig

Als u uw voorraad opslaat in een extern warehouse, heeft u zelf minder of geen opslagruimte nodig. U bespaart dus op huisvestingskosten.

Besparen op personeelskosten

U hoeft geen extra medewerkers in te zetten voor bijvoorbeeld orderpicken of transport. Hierdoor bespaart u op uw personeelskosten.

Een professioneler en efficiënter logistiek proces

Bij externe warehousing maakt u gebruik van de expertise van uw logistieke partner. Deze partner maakt vaak gebruik van een efficiënt WMS-systeem.

Wat is WMS?

WMS is een Warehouse Management Systeem waarmee een voorraad nauwkeurig bijgehouden wordt en automatisch wordt bijgesteld. Uw logistiek proces wordt hiermee geoptimaliseerd.

Meer tijd voor uw corebusiness

Door de warehousing van uw bedrijf uit te besteden, houdt u simpelweg meer tijd over voor andere dingen. U kunt zich volledig focussen op uw core business.

 

Waarom warehousing via Gebr. van den Eijnden?

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf in de regio Eindhoven aan wie u uw warehousing kunt uitbesteden? Gebr. van den Eijnden is uw partner voor warehouse logistics.

Naast een veilige en moderne palletopslag en de opslag van bedrijfsgoederen leveren wij diensten op het gebied van warehousing en fulfilment. Met onze jarenlange ervaring in de logistiek, onze moderne en bewaakte opslagfaciliteiten en onze slimme (opslag)systemen, kunnen wij u alles uit handen nemen.

Van de opslag van uw voorraad tot de distributie van uw producten, wij regelen alles van A tot Z.  Uiteraard staan de kwaliteit van uw producten én uw klanttevredenheid hierbij centraal. We zorgen daarom altijd voor de best mogelijke omstandigheden voor uw voorraad. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u zich volledig richten op uitbreiding van uw bedrijf.

 

Uw warehousing uitbesteden aan Gebr. van den Eijnden?

Bent u benieuwd naar onze diensten op het gebied van warehousing en fulfilment of wilt u direct uw warehousing uitbesteden aan Gebr. van den Eijnden? Neem gerust contact met ons op. We ontzorgen u graag!