+31(0)40 2818888
 
De wereld
in beweging

Fulfilment: Wij nemen u de lasten uit handen

Wie een webshop heeft, weet dat er veel bij komt kijken. Wanneer de orders binnenstromen, wie gaat dan alles inpakken en verzenden, zodat u kunt blijven ondernemen?

Alle tijd en moeite die u steekt in het verzamelen, inpakken en verzenden van bestellingen, gaat af van waardevolle andere tijd. U komt niet meer toe aan het toevoegen van nieuwe producten, bedenken van leuke acties en nadenken over de strategie van uw webshop. Werkzaamheden waar u als ondernemer juist zo’n plezier in heeft. Dat moet anders kunnen. En dat kan ook anders, door middel van het uitbesteden van de fulfilment.

Wilt u fulfilment laten uitbesteden? Gebr. van den Eijnden staat voor u klaar. Neem contact met ons op voor advies of het maken van een afspraak.

Maar wat is fulfilment?

Heeft u wel eens nagedacht over alle stappen die worden doorlopen nadat een klant een product in uw webshop bestelt? Dat gaat ongeveer zo:

 • Een klant schaft online een product aan.
 • De eigenaar of medewerker van de webshop ziet een order binnenkomen
 • Haalt het product uit het magazijn
 • Het product wordt gescand
 • Het product wordt gecontroleerd
 • en het wordt vervolgens ingepakt.
 • Het pakket is nu klaar voor verzending
 • Het wordt meegegeven aan een post- of pakketverzender.

Dat lijkt relatief eenvoudig, maar achter de schermen komt er nog veel meer bij kijken. Zo moet de voorraad op peil worden gehouden en moet de administratie kloppen. U moet genoeg ruimte hebben voor uw producten en u wilt het pakket misschien ook wel gepersonaliseerd inpakken. Maar als u dat allemaal wilt doen, bent u een groot deel van uw tijd bezig met fulfilment. Wie doet er dan alle andere dingen die nodig zijn om uw shop te laten groeien?

Wat is de betekenis van fulfilment nou precies? 

Fulfilment is een overkoepelend woord voor dit hele proces – van bestelling tot meegeven aan de bezorger. En dat kunt u uitbesteden aan een gespecialiseerd fulfilment bedrijf. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen.  

En wat is e-fulfilment dan?

E-fulfilment is het afhandelen van online orders. Tegenwoordig is er eigenlijk nauwelijks meer een verschil tussen de twee, omdat er zoveel bestellingen via webshops worden gedaan.

Hoe werkt fulfilment?

Hoe fulfilment precies werkt, is bij elk bedrijf met een fulfilmentservice net even anders. Maar de kern van de werkzaamheden is hetzelfde: als een klant iets bij uw webshop bestelt, zorgen wij met ons fulfilmentcenter ervoor dat de klant uw product ontvangt.

Gebr. Van den Eijnden is een fulfilment bedrijf dat voor u de volgende vier diensten regelt:

 • Het beheren van de voorraad
 • Het verwerken van de orders
 • Het verzenden van de producten
 • Het rapporteren van de werkzaamheden.

Waarom is fulfilment voordelig?

Waarom zou u het fulfilmentproces uitbesteden? Een eerste goede reden is dat het regelen van orderfulfilment ingewikkeld is. Zeker als dit op grote schaal moet gebeuren. Een opstartende webshop kan zelf nog alles regelen, maar hoe meer bestellingen u binnenkrijgt, hoe moeilijker het wordt.

Een tweede goede reden is de ruimte voor een grote voorraad. Met een webshop die succesvol van start gaat, kan het zijn dat uw garage plots vol met producten staat. Dan komt er een moment dat u geen ruimte meer heeft voor nieuwe producten. Dus zoekt u een plek voor opslag van een grote voorraad.

Naast opslag, verzorgen we ook palletopslag en warehousing, Hier slaan we uw voorraad niet alleen op, maar pakken we de producten ook in en verzenden we ze naar uw klanten.

Het fulfilmentproces zorgeloos uitbesteden

U geeft een gedeelte van de controle over uw webshop uit handen. Voor veel ondernemers is dat lastig, zeker als u alles in uw eentje heeft opgebouwd. Maar u krijgt er zoveel voor terug – in tijd, geld en moeite – dat het uitbesteden van fulfilment een absolute no-brainer is!

Om uw zorgen weg te nemen, rapporteren wij nauwkeurig over uw voorraad in ons slimme digitale opslagsysteem InventarisOnline. Zo heeft u altijd en overal inzicht in het beheer van uw producten. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Zo kunt u zorgeloos een deel van de controle uit handen geven.

Wat kost fulfilment?

De kosten van fulfilment hangen af van hoe u wil dat uw webshopfulfilment eruit ziet. De kosten zijn afhankelijk van uw behoeften: welke onderdelen mogen we voor u verzorgen? We vertellen graag meer over onze werkwijze en het bijbehorende kostenplaatje.

Waarom Gebr. van den Eijnden voor fulfilment?

Met ons fulfilmentcenter kan Gebr. van den Eijnden voldoen aan al uw behoeften. Wij zijn experts op het gebied van logistiek en opslag. Zoekt u een plek voor het uitbesteden van fulfilment in Nederland? Dan zijn wij het bedrijf voor u.

Bij ons draait alles om de juiste, efficiënte, veilige en geordende opslag van uw producten in de best mogelijke omstandigheden. Daar hebben we modern ingerichte en bewaakte opslagfaciliteiten voor.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, via info@movers.nl of 040 281 88 88.