+31(0)40 2818888
 
De wereld
in beweging

Verhuizen naar België

België is officieel een drietalig land. Maar eigenlijk zijn er twee aparte culturen: de Vlaamse en de Waalse. De manier van leven, de mode, het eten, het onderwijs en de televisie is strikt gescheiden. Zelfs de feestdagen verschillen. Toch zijn er ook heel wat overeenkomsten tussen Belgen van de twee landsdelen. De liefde voor feestvieren bijvoorbeeld: Belgen houden van folklore en feesten. Heel België is dan ook trots op de rijke verzameling traditionele bieren. België staat bekend om de grote diversiteit aan bieren die soms een geschiedenis kennen tot in de vroege Middeleeuwen.

Wij Nederlanders hebben veel verschillende vooroordelen over onze zuiderburen, maar wanneer uzelf in België gaat wonen zult u ondervinden dat men in België prima kan werken, leven en wonen. In vergelijking met Nederland biedt het wonen in België verschillende voordelen. Over het algemeen is de sfeer in België zeer gemoedelijk en de meeste mensen houden er een Bourgondische stijl van leven op na. Ook de natuur in België is prachtig en er is vaak meer leefruimte dan wij in Nederland gewend zijn.

Er komt veel op uw af tijdens een verhuizing. Er moeten veel zaken georganiseerd worden naast het leven van alledag. Gebr. Van den Eijnden is een erkend verhuisbedrijf in Eindhoven met jarenlange ervaring op het gebied van nationale en internationale verhuizingen. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Terug naar landoverzicht