+31(0)40 2818888
 
De wereld
in beweging

Verhuizen naar OostenrijkVerhuizen naar Oostenrijk

Driekwart van Oostenrijk behoort tot het berggebied de Alpen. De hoogste berg is de Großglockner met 3797 meter. Door de mooie natuur is Oostenrijk een belangrijk Europees toeristencentrum.

In de winter is Oostenrijk een geliefd wintersport gebied door zijn vele skigebieden en in de zomer kun je er goed wandelen.

Wat u moet regelen als u gaat emigreren, is afhankelijk van het land van bestemming. Denk in ieder geval aan belastingen, zorgverzekering, diploma's, beroepserkenning, pensioen en uitkering. Ook kunnen instanties in het buitenland om bepaalde documenten vragen. Deze documenten moet u voor uw vertrek rechtsgeldig laten maken.

Kortom een heleboel om aan te denken en te regelen. Laat ons het vervoer van uw inboedel uit handen nemen. We hebben een ruimschootse ervaring met verhuizingen binnen Europa. Dat is voor u al een hele zorg minder.

Neemt u gerust contact op met Gebr. Van den Eijnden. Wij helpen u graag.