+31(0)40 2818888
 
De wereld
in beweging

Verhuizen naar Schotland

Schotland bestaat uit het noordelijke deel van het eiland Groot-Brittannië en grenst in het zuiden aan Engeland. Samen met Engeland, Noord-Ierland en Wales vormen zij één staat: het Verenigd Koninkrijk

Schotland staat bekend om zijn kilt, een Schotse rok voor mannen. Hierbij worden de benen tot de knieën bedekt. Tegenwoordig wordt dit kledingstuk alleen gedragen bij folklorische en officiële gelegenheden. Zeker bij een doedelzakspeler is een kilt een onderdeel van de traditionele kleding.

Daarnaast is de Whisky een bekend artikel uit Schotland. De leeftijd van Whisky betekend de tijd dat deze gerijpt heeft. De rijpingstijd is minimaal 3 jaar, maar kan wel oplopen tot 30 jaar.

Voor een verhuizing naar Schotland heeft u geen visum nodig. Schotland maakt deel uit van de Europese Unie. Verder betekent een emigratie toch veel regelen. Een eigen huis, een nieuwe baan, scholing voor uw kinderen en ga zo maar door. Wij kunnen u voor een deel ontlasten door de verhuizing van uw inboedel zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zorgen dan voor het transport en eventuele opslag van al uw spullen over land en zee. Uiteraard regelen wij ook de overzeese boottocht. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Gebr. Van den Eijnden.

Terug naar landoverzicht