+31(0)40 2818888
 
De wereld
in beweging

Verhuizen naar HongarijeVerhuizen naar Hongarije

Hongarije een republiek in Midden-Europa, ligt midden in het Donau-bekken en wordt omringd door de Karpaten.

Hongarije staat bekend om haar prachtige landschappen, de vriendelijke mensen en de mooie, betaalbare huizen. Hongarije heeft 22 verschillende wijngebieden waar voortreffelijke wijnen vandaan komen. Daarnaast heb je in Hongarije veel grote stukken ongerepte natuur en warmwaterbronnen. En natuurlijk  het Balatonmeer niet te vergeten. Vooral dit Balatonmeer en de lage prijzen in Hongarije trekken veel toeristen. 

U hebt wellicht al de nodige bezoeken gebracht aan het land en de beslissing genomen te emigreren. Verhuizen naar Hongarije brengt u niet alleen een geheel vernieuwde omgeving, maar ook een ander leven.

Uw persoonlijke spullen, zijn dan ook een belangrijke basis om je thuis te voelen.

Wij weten dat het vakkundig en soepel overbrengen van uw inboedel naar de nieuwe omgeving zeer belangrijk is. Neem daarom even contact met ons op. Wij helpen u graag.