+31(0)40 2818888
 
De wereld
in beweging

Verhuizen naar Portugal

De stranden met wilde duinen, de dramatische, einde-van-de-wereld kliffen, beschermde baaien en eilanden bij de kustlijn van Portugal hebben bezoekers en de lokale bevolking al eeuwen betoverd.. Zelfs op de drukste plaatsen in de Algarve, kun je na slechts een korte busrit of een wandeling door het platteland zelden bezochte plaatsen bezoeken, die nog steeds het gevoel van ontdekking geven. Portugal heeft een ouderwetse charme, met middeleeuwse kastelen en perfecte schilderachtige dorpen verspreid over kronkelende kustlijnen en met bloemen bedekte heuvels.

Emigreren naar Portugal betekent verhuizen naar een westelijk land van Europa, Met slechts ongeveer 10 miljoen inwoners, is Portugal vrij klein.

Als u verhuist naar Portugal, verhuist u naar een van de warmste landen van Europa. Hoewel er aanzienlijke verschillen bestaan in temperatuur tussen de verschillende regio's van het land, heeft Portugal vooral mild tot warm weer.

Voor een zorgeloze verhuizing naar Portugal bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op met gebr. Van den Eijnden, en kijk wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Terug naar landoverzicht