+31(0)40 2818888
 
nl / en
De wereld
in beweging

Opslag

Gebr. Van den Eijnden bewaart al meer dan 115 jaar alle mogelijke inboedels, kostbare, kwetsbare inventarissen, museumstukken en handelsgoederen.

Ook bij opslag van uw goederen of inboedel kunt u rekenen op de kwaliteit en de zorgvuldigheid van Gebr. Van den Eijnden.

Wij bieden u een bewaakte en geconditioneerde opslagruimte voor alle soorten goederen. Of het nu een periode van één week of een paar jaar betreft, groot of klein, uw goederen staan net zo veilig als op hun oude en nieuwe adres.

Onze opslagfaciliteiten zijn zeer modern ingericht en bieden aan iedereen plaats. Van een 20ft opslagcontainer tot afzonderlijk afgesloten ruimte. En u kunt er gewoon bij, dus als u iets tussentijds nodig heeft, is dit geen probleem. Tevens kunt u bij ons terecht voor verpakkingsmaterialen en verhuisdozen om uw eigendommen veilig in de opslagruimte te plaatsen.

Informeer naar de mogelijkheden en laat u verrassen door de mogelijkheden van opslag bij Gebr. Van den Eijnden, zowel zakelijk als particulier.